Conectare Service AcceptSoftware
Angajare Personal

Asociatii de proprietari

Descriere Program

           Programul este destinat evidentei cheltuielilor proprietarilor. Permite adaugarea de consumuri diverse apa rece, apa calda, energie termica, etc. cu diverse preturi si cote pausal. Din aceste consumuri puteti genera tipuri de consum diverse, unde prin tip de consum întelegem orice combinatie de consumuri definite anterior. Ca un exemplu, un tip de consum se poate numi "Apartament" si poate contine consumurile: apa rece, apa calda, ape meteorice, canal, energie termica, etc. Acest tip de consum, odata definit, se poate atribui oricarui proprietar din asociatie. Daca dorim sa adaugam sau sa stergem consumuri în/din respectivul tip, este suficient sa facem aceasta editare o singura data toti locatarii care au selectat respectivul tip de consum vor avea pentru luna curenta respectivele cheltuieli. Evident, nu toti proprietarii au acelasi tip de consum, ci putem defini oricâte tipuri de consum dorim. Ideea este ca unui proprietar i se factureaza doar acele consumuri din tipul de consum atribuit. Aceasta facilitate ofera flexibilitate programului.

            Pentru o mai usoara evidenta a proprietarilor, acestia sunt împarti si în centre de încasare, strazi si scari de bloc. Evident, logica este: un centru contine mai multe strazi, pe o strada se gasesc mai multe scari de bloc iar pe o scara de bloc se gasesc mai multe apartamente ale diversilor proprietari din asociatie.
            Utilizatorii programului pot avea doua niveluri de acces: administrator si casier. Administratorul este cel care are posibilitatea sa editeze datele locatarilor din toate centrele si sa încaseze bani de la acestia, pe când un casier are voie sa editeze datele proprietarilor din centrul sau si sa încaseze bani de la proprietarii din orice centru. Închiderea de luna nu poate fi realizata decât de administrator.
Programul Asociatii de proprietari poate fi descarcat si testat gratuit

Informatii Program

Versiune
1.0
Lansat La
01 January 2009
Marime
10 MB
Licenta
Format
RAR
Setup
Nu se poate porta
Cerinte
Windows XP / Vista / 7 / 8 / 10 / 11
Descarca Documentatie

Functionalitate Program

Help

Versiuni

Ultimele Versiune